CÉGÜNKRŐL BŐVEBBEN

magyar - kisbútor - magánvállalkozás

Bútorgyártás

A termékeink gyártását folyamatosan optimalizáljuk és automatizáljuk, hogy a vásárlói igényeket még hatékonyabban ki tudjuk szolgálni. Az elmúlt években több intézménynek, irodaháznak, egyéb létesítménynek gyártottunk sorozat és egyedi bútorokat is. Továbbá egyre nagyobb hangsúlyt kap termékeink további fejlesztése, modern kialakítású termékek gyártása.

Újítások

2018

Erősségeink

Több, mint 100 féle termék a portfóliónkban, 20 különböző bútorlap színválasztékkal az egyedi termékek gyártása mellett.

Bővítések

A termékskálánkat igyekeztünk minél jobban kiszélesíteni a vevői és a velünk együttműködő partneri igényeknek megfelelően. A bútoraink készítésénél egyre inkább figyelembe vettük a technológiai újításokat, minőségi elvárásokat is, többek között szert tettünk egy faipari CNC marógépre.

Fejlesztés

2006

Erősségeink

Minőségi termékek készítése és termékskála (70 féle) bővítése

Új irányvonal

A csak fából készült termékekről hamarosan áttértünk a faforgácslapos, azaz bútorlapos termékek készítésére. A portfólióban már telefonpolcok, virágtartók, fésülködő asztalok is megtalálhatók voltak. Akkoriban kb. 10 féle termékből választhattak viszonteladóink.

Bútorlap kombinációk

1996

Erősségeink

Egyedi és újszerű termékek készítése

Kezdetek

A 90-es évek elején még a kisebb (pl. Barbie) babákhoz való fajátékoké volt a főszerep, amelyet fokozatosan átvettek a fából esztergált gyümölcstálak, fa újságtartók, fogasok.

Csak fából

1994

Erősségünk

Alapos faismeret és rendkívül gyors esztergálás

Eredetünk

A fafaragászati mesterség kitanulása igen régről ered vállalkozásunkban. Hiszen nemzedékről szállt a tudás az újabb nemzedékre. A faipari irányvonal így szinte magától értetődő volt.

Alapítás

1990

Erősségünk

Több éves erdélyi, faragászati tapasztalat

PARTNEREINK